Duyurular: GüzelSözlerim.Com Paylaşım Formu
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: BİR KAC GUZEL SÖZ  (Okunma Sayısı 513 defa)
saydek
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 01 Şubat 2009, 17:29:06 »

GÖKYÜZÜ MAVİYDİ SİYAHA DÖNMÜŞ AY ÇOKTAN KAYBOLMUŞ GÜNEŞ KÜÇÜLMÜŞ DUVARLAR GÖZLERİN GİBİ NEMLENMİŞ

çekmış esrarı gözlerı kanlı voltada yuruyor bır delı kız kanlı bakışları masum ama belalı bır köşede görursen bılkı o yaralı...

HAYAT OLMUŞ DERİN BİR KUYU KURUMUŞ SEVDA DENİZİNİN SUYU MUTLU OLMAK İÇİN BİR ÖMUR BOYU BENİM GİBİ İNANIPTA HİÇ KİMSEYİ SEVME ARKADAŞ

EFKERDAN SALDIGIMIZ SAKAL, SOSYETE DE MODA OLMUŞ
join
Yönetici
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2009, 17:36:42 »

paylaşım için tşkler kusen:)
XRaiN
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2009, 18:12:32 »

güzel paylaşım  emeğine sağlık
SysRq
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2009, 00:01:58 »

Bunca zaman bana anlatmaya calıstığını kendimi bulduğum zaman anladım.. herkesin mutlu olmak icin baska yolu vardır.. kendi yolumu cizdiğimde anladım.. bir tek yasanarak oğrenilirmis hayat OKuyarak diyil,dinliyerek diiL bildiklerini bana needen anlatmadığını anladım..Yureğinde aşk olmadan gectiğin her gun kayıpmıs aşk pesinde neden yalın ayak kostuğunu anladım..acı doruğa ulastığı zaman

gozyası gelmesmıs gozlerden neden hic ağlamadığını anladım.... ağlıyanı guldurebilmek ağlıyanla AĞLAMAKTAN  daha değerliymıs göz yaslarımı kahkaya cevirdiğinde anladım...bi insanı her hangi biri kırabilir ama bir tek en c OK sevdiği acıtabilirmis,COK acıttığında anladım...fakat hakedermis seviLen onun icin dOKULEN her damla gozyası GOZyasları ile birlikte sevincler terkettiğinde anladım..

yalan söylememek değil gerceği gizlememekmis marifet yureğini elime koyduğunda anladım SANA İHTİYACIM VAR GEL!!! diyebilmekmis guclu olmak... Sana git dedğimde anladım.. biri sana git dediğinde kalmak istiorum diyebilmekmis SEvmek, git dediklerinde GİTTİĞİNDE ANladım sana sevgim şımarık cocukmus her dustuğunde zırıl zırıl ağlıyan Biri bana sımsıkı sarıldığında anladım..Ozur dilemek diiL affet beni diye haykırmaK İstemekmıs pişman olmak gercekten pişşman olduğumda anladım... ve gurur kaybedenlerin acizlerin maskesiymis sevgi dolu yureklerde gurrur olmazmıs YUREĞİNde sevgi bulduğumda anladım..olurcesine isteyen beklemez sadece umut edermis affedilmeyi beni affetmeni ölürcesine istediğim zaman anladım SEVGİ EMEKMİS EMEK İSE VAZGECİLMİCEK KADAR AMA ÖZGUR BIRAKILACAK KADAR SEVMEKMIS...

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: